Budi dio FMFS-a!

03_04_2014 / 17:42h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: FMFS
Budi dio FMFS-a!

Sedmi Festival mediteranskog filma Split raspisao je natječaj za volontere koji žele biti dio ove kulturne manifestacije. Prijaviti se mogu entuzijasti stariji od 16 godina.

Sedmi Festival mediteranskog filma Split, koji će se ove godine održati od 6.do14. lipnja, raspisao je natječaj za volontere koji žele biti dio ove kulturne manifestacije. Prijaviti se mogu entuzijasti stariji od 16 godina, koji imaju vremena i želje svojim radom volonterski pomoći u organizaciji ovog vrijednog projekta.

- Predani rad volontera tijekom proteklih šest godina neizmjerno je pomogao FMFS-u, stoga i ove godine tražimo neumorne filmoljupce, timske igrače i komunikativne ljude da nam se pridruže. Volonteri su nam potrebni za svakodnevni rad u kinima, na blagajnama, info pultovima i u uredu za goste, za vrijeme trajanja, ali i u periodu prije početka samog Festivala. Trebaju nam i volonteri za nešto odgovornije zadatke, takvi će za svoj rad dobiti i malu novčanu naknadu, dok sve ostale osim radnog iskustva i novih poznanstava očekuje besplatan ulaz na sve projekcije, te prigodni poklon paket – otkrivaju iz FMFS-a.

Rok za prijavu: 1. svibnja 2014. godine.

fmfs.hr