Volontiraj na Braču

09_07_2015 / 10:07h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: LVC Brač/Fb
Volontiraj na Braču

Lokalni volonterski centar Brač poziva sve zainteresirane da provedu ljetne praznike volontirajući na različitim manifestacijama i akcijama koje se ovog ljeta održavaju diljem otoka.

Najbolje je ljetne dane provesti na otoku, a još bolje činiti to na društveno koristan način i k tome besplatno uživati u odličnim festivalima, događanjima, akcijama. Lokalni volonterski centar Brač poziva sve zainteresirane da provedu ljetne praznike volontirajući na različitim manifestacijama i akcijama koje se ovog ljeta održavaju diljem otoka.

Jedna je od manifestacija glazbeni festival VOI'SA koji se održava u Supetru, na plaži Acapulco. Festival traje nekoliko dana i ugošćuje renomirane svjetske glazbenike i DJ-eve, a kako bi sve prošlo u najboljem redu, potrebna je i mala, ali vrijedna pomoć volontera. Zauzvrat organizatori poklanjaju besplatan ulaz na cijeli festival, festivalsku majicu te pokoje piće. Prijaviti se možete putem maila [email protected].

Ako ste radije za malo aktivniji odmor u prirodi, dalje od buke i centra, Lokalni volonterski centar predlaže imanje udruge Gea Viva nadomak Milne, koja trenutno radi na izgradnji ljetne kuhinje, a svaka pomoć je i više nego dobrodošla. Organizatori osiguravaju besplatan smještaj u kampu i hranu. Prijave i sva dodatna pitanja možete uputiti na [email protected].

Za kreativce se nudi zanimljiva mini akcija u Pučišćima – LVC Brač zajedno s dječjim vrtićem oslikava zidove dvorišta vrtića, kako bi se pripremili za novu generaciju mališana. Svi su materijali za rad osigurani, kao i osvježenje tijekom same akcije, koja starta u nedjelju 12. 7., nakon 17h. Više informacija možete saznati na [email protected].

Za sve ostale prilike i mogućnosti pratite stranicu Lokalnog volonterskog centra Brač.