Pridruži se timu FMFS-a!

05_05_2015 / 23:54h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: FMFS
Pridruži se timu FMFS-a!

Natječaj za volontere otvoren je do 11. svibnja. Sudjeluj u radu FMFS-a kroz svakodnevni rad u kinima, na blagajnama, info pultovima i u uredu za goste, te distribuciju festivalskih promo materijala.

Natječaj za volontere 8. Festivala mediteranskog filma Split, koji će se u ljetnom kinu Bačvice i kinoteci Zlatna vrata održati od 5. do 13. lipnja, otvoren je do ponedjeljka, 11. svibnja.

Traže se neumorni filmoljupci i komunikativni timski igrači za svakodnevni rad u kinima, na blagajnama, info pultovima i u uredu za goste, za distribuciju festivalskih promo materijala, kako za vrijeme trajanja, tako i u periodu prije početka samog FMFS-a.

- Predani rad volontera tijekom proteklih sedam godina neizmjerno je pomogao FMFS-u. Volonteri koji budu zaduženi za nešto odgovornije zadatke za svoj rad će dobiti i malu novčanu naknadu, dok svi ostali osim novog radnog iskustva i brojnih poznanstava, volontiranjem sebi osiguravaju slobodan ulaz na sve festivalske projekcije, a očekuje ih i FMFS poklon paket - poručuju organizatori.



Prijavnicu možete pronaći na adresi www.fmfs.hr, a za sva pitanja možete se obratiti na e-mail [email protected].