Volontiraj 1 sat za Info zonu

05_03_2013 / 17:29h  |  Foto: Željko Šunjić, arhiva
Volontiraj 1 sat za Info zonu

Info zona traži volontere koji mogu izdvojiti sat vremena za anketiranje dvadesetak mladih te tako pomoći u provedbi istraživanja o trenutnoj situaciji te stavovima i potrebama mladih u području mobilnosti, informiranja i savjetovanja.

Info zona traži volontere koji mogu izdvojiti sat vremena za anketiranje dvadesetak mladih te tako pomoći u provedbi istraživanja o trenutnoj situaciji te stavovima i potrebama mladih u području mobilnosti, informiranja i savjetovanja. Rezultati tog istraživanja, uz zaključke javnih rasprava, poslužit će za unapređenje kvalitete rada Info zone i drugih informativnih centara za mlade u Hrvatskoj, ali i kao vrijedno iskustvo u izradi novog Nacionalnog programa za mlade.

Zainteresirani anketari mogu se javiti u Info zonu, na 021 33 99 09 ili na [email protected]. Kao i svaki volonterski angažman i ovaj će pružiti nova iskustva, poznanstva i prilike, a i konkretno ćete doprinijeti organiziranom informiranju mladih.

Istraživanje je jedna od aktivnosti projekta MIS mladih kojeg provodi Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj, a financiran je kroz program Mladi na djelu.