Vodeni filmski festival

05_12_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: filmfestival.wearewater.org
Vodeni filmski festival

Organizacija We Are Water poziva sve zainteresirane na prijavu za We Art Water film festival. Prijavljeni film ne smije biti duži od tri minute i treba obraditi temu vezanu za problematiku vode i higijene, zagađenosti... Rok za prijavu je 3. travnja.

Organizacija We Are Water poziva sve zainteresirane na prijavu za We Art Water film festival. Festivalom se želi podići svijest o problemima s vodom u cijelom svijetu kroz audiovizualna djela.

Na natjecanje se mogu prijaviti punoljetne osobe iz cijeloga svijeta. Prijavljeni film ne smije biti duži od tri minute (ne uključujući naslovne i odjavne kartice). Kategorije u koje se mogu prijaviti filmovi su: mikro-dokumentarac, mikro-fikcija i mikro-animacija.

U filmu je potrebno obraditi temu vezanu za problematiku vode i higijene, zagađenosti, bolesti, hrane, edukacije… Film ne smije biti duži od tri minute (ne uključujući uvodne i odjavne kartice). Audio dijelovi i tekst koji su u filmu moraju biti na engleskom jeziku.

Pobjednik svake kategorije osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 3000 eura, a film koji osvoji nagradu publike osvojit će iznos od 1000 eura.

Prijave se vrše online. Potrebno je ispuniti obrazac i upload-at film preko web stranice Festivala.

Rok za prijavu: 3. travnja. 2018. godine.

Više informacija na linku.