Više od foto školice!

16_01_2013 / 09:12h
Više od foto školice!

Foto školica je besplatni tečaj fotografije. Osim stjecanja teorijskog znanja, polaznici će imati priliku koristiti profesionalnu opremu te raditi na konkretnim zadacima, a na kraju ciklusa organizirat će se i izložba fotografija.

Info zona u suradnji sa portalom Dalmacija News organizira Foto školicu - dvomjesečni tečaj fotografije za mlade od 15 do 26 godina. Tečaj je u potpunosti besplatan i polaznici ne moraju nužno imati vlastitu fotografsku opremu.

Voditelj tečaja je Veljko Martinović, iskusni školovani fotograf koji se od 1991. godine ponosi titulom najmlađeg suradnika Slobodne Dalmacije, a kao fotoreporter je radio za Novi list, Vjesnik, Jutarnji i HINA-u. Osim stjecanja teorijskog znanja, polaznici će imati priliku koristiti profesionalnu opremu te raditi na konkretnim fotografskim zadacima za portale infozona.hr i dalmacijanews.com, a na kraju ciklusa organizirat će se i izložba fotografija.

Tečaj se organizira u sklopu projekta Klub mladih Zona financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih. Održavat će se srijedom od 20 sati u prostoru Info zone te povremeno subotom kada je predviđeno terensko fotografiranje. Početak tečaja planiran je za 30. siječnja, a prijave su otvorene do popunjenja mjesta na infozona.hr/fotografska.