Vikendom protiv južine

08_03_2013 / 19:27h  |  Autor: Maya  |  Foto: Luka Kivela, arhiva
Vikendom protiv južine

Kako je petak ujedno i Dan žena, tako je i glazbena ponuda prilagođena nježnijem spolu. Umjesto subotnjeg slikavanja na Rivi možete otići na proslavu rođenja novog škvera...

- Kad će taj petak, da te opet vidim vidim jaaa – pjeva Vlatka , a pjevat će se i u Kocki kad plesnim podijem zavladaju hitovi što su nam podarile 90-e, neki u originalnoj verziji, a neki malo žešći u obradi osječkog benda Pullover (support: Ponte De Carla).

Kako je petak ujedno i Dan žena, tako je i glazbena ponuda prilagođena nježnijem spolu pa se od manje nježnog spola očekuje da odvede svoju curu, ženu, ljubavnicu u caffe bar Kornjača ili Lobby bar na Tribute to Balašević, beach bar Ovčice na Tribute to Bajaga, hitove 80-ih u New Legends (Jungle), Cetinskog i Sandija u novo preuređeni F1 odnosno Tropic te na akustični koncert Žanamari Lalić u caffe Split. I usput joj kupi ružu ako vidi kojeg prodavača da se probija kroz gužvu.

Kulturno uzdizanje započinje u Domu HV-a u Lori gdje će Zijah Sokolović nastupiti sa svojom predstavom Kobajagi donijela me roda u dva termina – 19 i 20:30h, nastaviti u GKM-u na premijeri predstave Ivana Lea Leme Životinjska farma nastaloj po Orwellovoj kultnoj satiri ili možda u Kino klubu na tradicionalnoj filmskoj večeri petkom.

Umjesto subotnjeg slikavanja na Rivi možete otići na proslavu rođenja novog škvera na parkingu Spaladiuma gdje će se feštati već od podne uz Bana & Diktatore, Gazde i Epp band, pečene janjce, volove i grah!

Ni navijači neće ostati praznih ruku – Hajduk protiv Istre 1961 na Poljudu i SplitZagreb u Parku mladeži obilježit će 23. kolo HNL-a.

Ultimatum
i Bezdan @Albatross, DJ David Hasselhoff @Quasimodo, Straight Mickey and the Boyz + PlesnjaQ @Kocka, Živo Blato @O’Hara, Derrick May warm up party @Jungla, Permablitz radionica u Tugarima… ima toga još na infozona.hr/kalendar ;).