Što će obilježiti vikend?

06_04_2012 / 11:50h  |  Foto: Rene
Što će obilježiti vikend?

Veliki tjedan nosi dugi vikend pa ni očekivanja glede ponude događanja nisu mala. Očekivano, najviše je glazbenih događanja, no subotnje popodne bit će zanimljivo i ljubiteljima sporta.

Proljetni školski praznici su okrnjeni nadoknadama zbog snježnih neradnih dana, no Veliki tjedan nosi dugi vikend pa ni očekivanja glede ponude događanja nisu mala – prije neradnog ponedjeljka hrabro se večernjim događanjima popunila čak i nedjelja.

Očekivano, najviše je glazbenih događanja, no subotnje popodne bit će zanimljivo i ljubiteljima sporta. Zvuči nevjerojatno, ali Nada je u prvoj polufinalnoj utakmici izgubila od momčadi zagrebačke Mladosti. Prvi poraz u tom natjecanju nakon devet godina! Razlog je to više da na Starom placu očekujemo žestoku ragbijašku borbu. Nogometna utakmica Hajduka i Karlovca nije interesantna zbog rezultata koliko zbog izvjesnog prekida utakmice ako Torcida ne prekine pirotehničku tradiciju.

Iako smo ipak još daleko od ljeta, Dječaci u subotu otvaraju ljetnu sezonu u korčulanskom klubu Gaudi. Nešto manje truda oko organizacije prijevoza trebat će vam do nedjeljnog koncerta Brkova u Imotskom.

Dan prije šibenskog nastupa, a nakon što se putem medija raspravio sa Rozgom i u radio eteru zapjevao Bižuteriju, Bare će na koncertu Majki u Quasimodu obilježiti splitsku koncertnu ponudu petka. Sudeći prema broju klikova, za titulu događaja vikenda bori se sa dva nedjeljna nastupa: Željko Bebek u Imperiumu te Neno Belan & Fiumensi u O'Hari.

Više informacija, ali i događanja potražite u kalendaru događanja, a ako nam je koji promakao najavite ga na [email protected]