Vikend u Quasiju

24_11_2015 / 14:51h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Martina Vuković, arhiv
Vikend u Quasiju

Vikend u splitskom klubu Quasimodo obilježit će stand-up večer u znaku Hercegovaca, koncert benda Drvored i DJ-evi.

Novo izdanje Quasi STand-upa, koje će se održati u petak 27. studenog u 21 h, nosi naziv Hercegovačka večer a za smijeh će biti zadužena tri iskusna komičara Igor Drljo Iggy, Omer Hodzić i Miranda Lončar. Ulaznica za Hercegovačku večer košta 20 kuna, a više detalja o događanju može se pronaći ovdje

Nakon STand-upa fešta se nastavlja na Trap Partyu: za DJ pultom je dvojac iz Kiše Metaka, Vrh i Oreb. Vrti se trap, gangsta rap, grime, west coast, dirty south i ostali srodni žanrovi. 

Dan kasnije, u subotu 28. prosinca, deveteročlani orkestar Drvored predstavit će splitskoj publici svoj prvi album Arhelino i specifični stil koji nazivaju balkankan. Zagrebački Drvored, osnovan 2010. godine, karakterizira fuzija žanrova koja se isprepliće kroz mnoštvo instrumenata, od harmonike i flaute preko violine i saksofona do trube i trombona. Ulaznica za drvored košta 20 kuna, a više o događanju može se naći ovdje.

Nakon koncerta će uslijediti DJ kolektiv Quasimodo Riot Team. Fešta je u indie, elektro, alternative rock, new wave, brit pop, punk, hip hop ritmovima.