Vikend: od sporta do kazališta

15_11_2012 / 23:54h
Vikend: od sporta do kazališta

Vikend pred nama trebao bi biti sasvim ugodan, ne samo zbog neloše ponude događanja, nego i zato jer sredina jedanaestog mjeseca još nije donijela pravu zimu. I ovaj vikend pretražite najveći kalendar događanja!

Vikend pred nama trebao bi biti sasvim ugodan, ne samo zbog neloše ponude događanja, nego i zato jer sredina jedanaestog mjeseca još nije donijela pravu zimu.

Tko se boji Virginije Woolf? pitanje je u naslovu psihološke drame koja u petak navečer igra na daskama HNK. Nešto kasnije na daskama Gradskog kazališta mladih počet će predstava Narančina kora, dok će se u galeriji Fotokluba Split otvoriti izložba Aktualna riječka fotografija na kojoj će se predstaviti najbolje od riječke izlagačke fotografije posljednje dvije godine.

Ilija & Zrno žita svirat će u Rupi, Massimo nastupa u Vanilli, Ivo Amulić u Mediteraniumu, a Matko & Brane u Plavoj kavi… pa vi prosudite kome će biti bolje :) Petak donosi i drugu večer u Split Circus pod nazivom Shut up and play the hits!. Sa novim programom nastavlja i Villa Rosina u kojoj nastupa Ivana Kindl, a uspomene na davna vremena probudit će O'Hara uz Hey Joe night. Dok ritam u Hemingwayu bude održavao dvojac Pero FH i Edy C, u Quasimodu će to na drugačiji način raditi Dječački dvojac Vojko & Zoni.

U jutarnjim satima petak je dobio potpuno novo ozračje... Oslobađajuća presuda za hrvatske generale ponukala je i splitske braniteljske udruge da na Rivi organiziraju Koncert za generale.

Subota nudi zanimljivu sportsku kombinaciju – popodnevnu košarkašku utakmicu Split - Cibona nakon koje stignete na večernju nogometnu utakmicu Hajduk – Lokomotiva koja će završiti dovoljno rano da stignete na Gruhak u Quasimodu ili na Električni orgazam u O'Hari ili na Twist off u Lobby baru… ili da na neki drugi način nesportski nastavite sportsku subotu. Ne zaboravite da u subotu od ranih večernjih sati počinje i Noć kazališta!

I ovaj vikend potražite još događanja i informacija na infozona.hr/kalendar!