VGA02 traži virtualni postav

20_11_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: VGA
VGA02 traži virtualni postav

Virtualna Galerija Akademija raspisala je natječaj za izlaganje na skupnoj izložbi VGA02 koja će se održati u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu.

Virtualna Galerija Akademija raspisala je natječaj za izlaganje na skupnoj izložbi VGA02 koja će se održati u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu. Studenti umjetničkih akademija, kao i oni koji su diplomirali u tekućoj godini, mogu prijaviti svoj rad ili seriju radova u svim tehnikama zaključno s 29. studenim 2020. godine, putem obrasca dostupnog na poveznici

Kao i dosad, VGA02 nije tematski niti medijski ograničena izložba, već prihvaća sve forme izražavanja s jedinim naglaskom na cjelovitost, promišljenost i kvalitetu umjetničkog rada.

Odabrani radovi će od 14. do 20. prosinca 2020. godine biti prezentirati putem reprodukcija ili videa u riječkom Mini kinu Jadran, osječkoj Galeriji Knifer, splitskom Klubu Zona i zagrebačkoj Galeriji Prozori. Projicirane umjetničke radove ili serije radova pratit će tekstualni opis, odnosno sadržaj kojim će novinari i novinarke portala Kulturflux prethodno medijski predstaviti umjetnike i njihov rad.