Velika jezična tombola!

10_02_2015 / 14:30h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Josipa Bilić
Velika jezična tombola!

Info zona povodom Međunarodnog dana materinskog jezika organizira Veliku jezičnu tombolu. Nauči zanimljivosti o svjetskim jezicima, osvijesti važnost svakog jezika za kulturu i društvo općenito te se zabavit i - osvojiti neku od vrijednih nagrada.

Info zona povodom Međunarodnog dana materinskog jezika organizira Veliku jezičnu tombolu koje će se održati u srijedu, 18. veljače u 20 sati, u Split Circusu.

Sudionici će uz besplatno sudjelovanje naučiti zanimljivosti o svjetskim jezicima, osvijestiti važnost svakog jezika za kulturu i društvo općenito te se zabaviti i možda osvojiti neku od vrijednih nagrada. Među nagradama su tečaj stranog jezika po izboru u Školi stranih jezika Jantar, besplatan ulaz u klub Kameleon do kraja sezone, besplatan ulaz u klub O'Hara u ožujku, bon za kupnju u concept store dućanu GetGetGet, bonovi za piće u Split Circusu, ulaznice za Quasi STand Up, ulaznice za Jazz u veljači u Gradskom kazalištu lutaka, ulaznice za predstavu PlayDrame Ljuljačka za dvoje, godišnja članarina za Gradsku knjižnicu Marka Marulića

>> Prati aktivnosti Info zone na infozona.hr/program

- Svakoj se osobi mora omogućiti izražavanje i stvaranje djela na jeziku koji izabere, posebice na materinskome jeziku - zapisano je u Deklaraciji o kulturnoj raznolikosti koju je UNESO usvojio na zasjedanju Glavne skupštine 1999. godine prigodom čega je i 21. ožujka proglašen Međunarodnim danom materinskog jezika, s ciljem promicanje vrijednosti i očuvanja materinskog jezika, kao i promicanja jezične i kulturne raznolikosti.