Velika informativna tombola!

14_04_2014 / 01:51h  |  Autor: I.Z.
Velika informativna tombola!

Info zona odlučila je Europski dan informiranja mladih učiniti danom za pamćenje spajajući informiranje i zabavu te je za mlade pripremila posebno izdanje tradicionalnog Kvizanja u Zoni i veliku informativnu tombolu s iznimno bogatim nagradama!

Info zona, kao udruga za mlade koja već sedam godina provodi program regionalnog informativnog centra za mlade, odlučila je Europski dan informiranja Mladih - koji se obilježava 17. travnja – učiniti danom za pamćenje spajajući informiranje i zabavu te je za mlade pripremila posebno izdanje tradicionalnog Kvizanja u Zoni i tombolu.

Kvizanje u Zoni održat će se u srijedu 16. travnja, u 20 i 15, pitanja će predstavljati jednak izazov kao i dosad te će se ekipe za nagradu – knjige u nakladi Frakture – morati jednako pomučiti kao i dosad, ali će se poslije svakog pitanja sudionicima pružiti dodatne informacije o točnom odgovoru. Rezervirajte svoje mjesto na infozona.hr/kvizanje!

Idućeg dana, na sam Europski dan informiranja mladih, Info zona izlazi iz prostora i zauzima caffe bar galeriju Plavca, gdje će sve posjetitelje dočekati jednom drugačijom, naravno informativnom, tombolom. Umjesto klasičnih brojeva, Zoninu tombolu činit će brojevi koji predstavljaju važne datume – a zašto su važni saznat ćete tijekom izvlačenja. Osim zabavom i korisnim informacijama, tombola je bogata i nagradama. Važno je reći i da je potpuno besplatna i jedini je uvjet za sudjelovanje da pripadate dobnoj skupini mladih - od 15 do 30 godina.

Nagrade Zonine tombole osigurao je čitav niz sponzora: Otvoreno učilište Algebra osiguralo je jedan tečaj ECDL, škola stranih jezika Jantar besplatan tečaj stranog jezika po izboru u zimskom semestru ak. god. 2014/15., HNK Split poklanja pretplatu za dvije osobe za sezonu 2014/15. i dvije ulaznice za predstavu po želji u ovoj sezoni, Centar za strane jezike poklanja 50% popusta za tečaj stranog jezika u zimskom semestru, Guliver Energija daje dvije mjesečne članarine u teretani i jednu ulaznicu za sva događanja u klubu Kameleon do kraja sezone (izuzevši koncert Senne M.), Quasimodo poklanja dvije ulaznice za sva događanja u svibnju, O'Hara jednu mjesečnu kartu za svibanj, Kocka također poklanja mjesečnu kartu za događanja u svibnju, Festival mediteranskog filma Split osigurao je akreditaciju za cijeli festival, a Hrvatski ferijalni i hostelski savez poklanja 5 međunarodnih godišnjih hostelskih iskaznica hi.euro, koja omogućuje popust na preko 50 000 mjesta u 38 europskih zemalja te povoljnije noćenje u 4000 hostela u grupi Hostelling International, u više od 80 zemalja svijeta.