Društvene igre ponovno u Zoni

12_10_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Katarina Vušković
Društvene igre ponovno u Zoni

Večeri društvenih igara ponovno će se od 15. listopada održavati svake subote od 20 sati u Klubu Zona. Ljubitelji društvenih igara pozvani su donijeti svoje omiljene društvene igre ili se pridružiti drugim igračima.

Večeri društvenih igara ponovno će se, od 15. listopada, održavati svake subote od 20 sati u Klubu Zona. Zahvaljujući večerima društvenih igara, Zona je prošle sezone postala popularno odredište subotnjih izlazaka.

>> Lajkaj Klub Zona i pripremi se za još jednu bogatu sezonu događanja!
>> Posjeti klub.infozona.hr
 

Ljubitelji društvenih igara pozvani su donijeti svoje omiljene društvene igre ili se pridružiti drugim igračima. Već prvu subotu fond igara pojačat će ekipa Udruge za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST, čija su gostovanja prošle sezone u Zonu privlačila i do 50 igrača po večeri.

Pod nazivom Ajmo se igrat! udruga F&ST prošle je sezone održala gotovo trideset večeri modernih društvenih igara u klubu Zona, a članovi udruge ponose se i sa organizacijom dva izdanja konvencije fantastike, igre i znanstvene fantastike FantaSTikon, koja su okupila nekoliko stotina sudionika.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.