Kako sam proveo praznike...

29_03_2013 / 02:06h  |  Autor: Maya
Kako sam proveo praznike...

Pred nama je produženi vikend obilježen šarenim jajima & šunkicom, pomicanjem sata unaprid, smišljanjem aprilili baza i početkom nove sezone Game Of Thrones (Uskrs nikad nije bio iščekivaniji kao ove godine :D).

Nekima su praznici pri kraju, a neki tek u subotu dolaze na red. Pred nama je produženi vikend obilježen šarenim jajima & šunkicom, pomicanjem sata unaprid, smišljanjem aprilili baza i početkom nove sezone Game Of Thrones (Uskrs nikad nije bio iščekivaniji kao ove godine :D). Naravno, tu je i red muzike, red kazališta, baluna i raznoraznih izložbi, a kao novitet - otvaranje Karting arene u garaži City Centra.

Započnimo s novim izdanjem talk showa Izgubljena na daskama Damira Duplančića @GKM koji će ugostiti Danijelu i (duhom) Dina Dvornika . Izložba splitskog hip-hopa i projekcija filma 10 god Raplectiona te koncert Krankšvestera, Cha Jah Tona i Tripple Ce-a obilježit će petak u Kocki, dok će O'Hara ugostiti Elemental. Priliku za 80-e i 90-e ponudit će Split Circus 2 i Negro bar, Quasimodo reggae/ska/dub soundsystem Balkan's HiFi te Knin svoj tradicionalni GRR Festival.

Subotnje jutro na Prokurativama bit će u znaku umjetnosti – na 1. izdanju Art market manifestacije predstavit će se Ljubica Buble Dragojević uz kulturni program i enološke degustacije dok će se neka druga vrsta umjetnosti odvijati u popodnevnim satima na Poljudu i u Parku mladeži u 25. kolu HNL-a.

Ako niste znali se Goran Navojec uz glumu bavi i glazbom, njegovo umijeće na saksofonu provjerite u Legends baru gdje će nastupiti sa sarajevskim bendom Karne.  Ljubitelji moovinga doći će na svoje u vodičkom klubu Opium uz peglu Marka Nastića, oni lakih nota u Aurore na koncertu Magazina i Grdovića, a Šibenčani na Kulturaljci (Gužva u 16-ercu, Kanđa Kodža i Nebojša, Urban & 4, Balkan's HiFi).

Pojest, popit, proveselit se .. tako će otprilike izgledati nedjelja Tamara Obrovac, Mario Kovač, klapa Cambi, Kuzma & Shaka Zulu, DeepSouth w/Bushwacka, Željko Bebek, Boban Rajović, Viva, Rozga .. za svakoga po nešto.

Ponedjeljak će biti nešto mirniji, osim trasha u O'Hare, trčat će se uz 819 marjanskih skala i gledat filmovi u Kocke, a onda pravac krevet i spremanje za nove (ne)radne pobjede.

Pregledaj kalendar događanja!