Uskoro druga sezona podcasta

25_10_2021 / 09:04h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Miroslav Lelas
Uskoro druga sezona podcasta

Pred početak druge sezone podcasta U Zoni, ispred Kluba Zona organizirano je druženje s gostima iz prve sezone. Tako je splitski podcast najavio nove epizode.

Pred početak druge sezone podcasta U Zoni, ispred Kluba Zona organizirano je druženje s gostima iz prve sezone. Tako je splitski podcast najavio nove epizode koje su se počele snimati u subotu, a prva epizoda bit će objavljena na YouTube kanalu 30. listopada.

- Okupili smo goste iz prve sezone kako bismo im zahvalili što su svojim pričama inspirirali i motivirali gledatelje, ali i kako bi se upoznali međusobno. Takvih priča nedostaje ovom društvu i upravo to je bio motiv za pokretanjem podcasta, ispričati priče ljudi koji su na neki način doprinijeli društvenom napretku u gradu Splitu - kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Događaj su podržali restorani Corto Maltese i Pandora Green Box te LAB Split koji su upotpunili gastronomski doživljaj, a za glazbeni program bila je zadužena DJ Vexi.

Sve 23 epizode prve sezone dostupne su na YouTube kanalu podcasta U Zoni te na audio platformama Spotify i Podbean, a najgledaniji podcast bio je onaj s nutricionisticom Draganom Olujić. Tko će biti prvi gosti druge sezone saznat će se uskoro, a do tada pogledajte album s druženja na Šperunu.