USE-IT Split odlazi u Zagreb!

22_02_2014 / 15:59h  |  Autor: I. Z.
USE-IT Split odlazi u Zagreb!

Besplatna mapa za mlade putnike USE-IT Split i sama postaje putnik - USE-IT Split odlazi u Zagreb! Zagrebačka promociju održat će se u klubu KSET.

Nakon uspješne promocije u splitskom klubu Quasimodo, besplatna mapa za mlade putnike USE-IT Split i sama postaje putnik - USE-IT Split ide u Zagreb! Info zona u suradnji s Udrugom Zamisli organizira zagrebačku promociju splitske USE-IT mape, a održat će se u srijedu (26. 2.) u 17 sati, u klubu KSET.

>> Predstavljen USE-IT Split!

Članice tima za izradu splitskog USE-IT-a ne samo da će Zagrebu otkriti zašto Splićani žugaju, di naradije piju kavu i zašto ne izlaze iz kuće bez sunčanih naočala, nego će na zabavan i informativan način (baš kakva je i mapa) publici otkriti što je uopće USE-IT i kako mladi Zagrepčani mogu izraditi takvu mapu.

USE-IT mape su informativne, zabavne, besplatne, nekomercijalne i u svemu originalne mape koje izrađuju mladi da bi vršnjacima iz drugih gradova pomogli da dožive njihov grad iz perspektive koju ne nude turistički vodiči te da što lakše nauče ponašati se kao lokalci. U Hrvatskoj takvu mapu već imaju Karlovac i Split, a u Europi je u USE-It mreži trenutno više od 30 gradova.