Upoznaj Split i prilike za otić'

25_10_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Upoznaj Split i prilike za otić'

Info zona i ESN Split organiziraju besplatan obilazak i upoznavanje Splita, uz stručno vodstvo i dodatnu priliku za informiranje o mogućnostima volontiranja i studiranja u inozemstvu.

Info zona i ESN Split u subotu, 29. listopada, u 17 sati organiziraju besplatan obilazak i upoznavanje Splita, uz stručno vodstvo i dodatnu priliku za informiranje o mogućnostima volontiranja i studiranja u inozemstvu. Vođeni obilazak bit će na engleskom jeziku, a točnu lokaciju polaska saznat će sudionici prijavljeni putem obrasca dostupnog na poveznici.

- Pozivamo vas da iskoristite ovu jedinstvenu priliku za upoznavanje povijesti grada, ali i priliku da u direktnom razgovoru sa stranim volonterima i studentima čujete njihova iskustva i razloge dolaska u Split te se i sami inspirirate za prva ili nova iskustva mobilnosti. Nakon dvosatnog obilaska priliku za razgovor imat ćete i na druženju u Klubu Zona - objasnila je Adriana Perojević iz Info zone.

Aktivnost se održava u sklopu paneuropske kampanje Time to move kojom se potiče mlade na mobilnost te kojom se promoviraju mogućnosti volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u Europi i izvan nje. Kampanja se odvija u organizaciji Eurodesk informacijske mreže čiji je Info zona jedan od multiplikatora.