Upoznaj udrugu F&ST

29_05_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Katarina Vušković
Upoznaj udrugu F&ST

Predstavljanje novoosnovane Udruge za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST bit će prilika za druženje ljubitelja fantastike, društvenih igara i znanstvene fantastike, ali i upoznavanje s radom i planovima udruge.

Predstavljanje novoosnovane Udruge za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST održat će se u srijedu, 1. lipnja u 20 sati, u Info zoni. Bit će to prilika za druženje ljubitelja fantastike, društvenih igara i znanstvene fantastike, ali i upoznavanje sa radom i planovima udruge.

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u lipnju
>> Posjeti klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Članovi će predstaviti svoj dosadašnji rad, u koji se ubraja i gotovo trideset večeri društvenih igara u Info zoni koje po večeri okupe i do 50 sudionika. Najavit će drugo izdanje konvencije fantastike, igre i znanstvene fantastike FantaSTikon te se prisjetiti prvog izdanje koje je okupilo više od 300 sudionika. U nizu njihovih organizatorskih uspješnica su i dva izdanja splitskog obilježavanja Međunarodnog dana društvenih igara, a njihov rad prije formalne registracije udruge pratili su i posjeti konvencijama u regiji.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.