Upiši tečaj znakovnog jezika u Zoni

24_09_2015 / 10:00h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: dodir.hr
Upiši tečaj znakovnog jezika u Zoni

Prijave za Tečaj hrvatskog znakovnog jezika u Info zoni otvorene su do 4. listopada. Tečaj prati akademsku godinu, ukupno traje dvije godine, odnosno četiri semestra, i održava se jednom tjedno u trajanju dva školska sata.

Prijave za Tečaj hrvatskog znakovnog jezika otvorene su do 4. listopada na dodir.hr. Tečaj Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir održava u Info zoni od 2008. godine.

Polaznici putem predavačkog i praktičnog dijela uče komunicirati na znakovnom jeziku i na taj način doprinose i svojoj većoj zapošljivosti. Tečaj prati akademsku godinu, ukupno traje dvije godine, odnosno četiri semestra, i održava se jednom tjedno u trajanju dva školska sata. Polaznici za sudjelovanje na tečaju moraju kupiti didaktički materijal (udžbenik s DVD-om) čija je cijena, s administrativnim troškovima, 200 kuna po semestru.

>> Ispuni prijavnicu za Tečaj znakovnog jezika na dodir.hr
>> Prati program događanja u Info zoni na infozona.hr/program


Prošle godine na prvi se semestar prijavilo više od 200 novih polaznika i polaznica, a polaznice četvrtog semestra izazvale su medijsku pozornost objavom videa u kojem su na znakovnom jeziku otpjevale Hajdukovu navijačku pjesmu.