Upali svoju lampicu

15_10_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Udruga S4S
Upali svoju lampicu

Udruga Studenti za studente Split (S4S) traži nove članove. Zanima te novinarstvo, želiš postati radijski voditelj, ili te više zanimaju marketing i društvene mreže? S4S je mjesto za tebe. Prijave traju do 2. studenog 2018.

Udruga S4S (Studenti za studente Split) je studentska udruga osnovana 2008. godine, a nije vezana ni uz jedan fakultet, tako da su članovi studenti gotovo svih sastavnica splitskog Sveučilišta.

Vodeći se starom izrekom „Djela, a ne riječi“, Udruga se ne želi zadovoljiti samo postojanjem i djelovanjem na papiru – upravo kao što želi potaknuti sve svoje članove i svekoliku studentsku populaciju na učenje koje se ne ograničava na knjige.
Vidiš se u novinarstvu, voditeljstvu, želiš organizirati razne događaje?

Zanima te novinarstvo, sanjaš da jednog dana postaneš radijski voditelj ili te najviše zanimaju marketing i društvene mreže?

Želiš se usavršiti u komunikaciji, organizaciji zabavnih, kulturnih ili edukativnih događaja, zanima te kako funkcionira sustav organiziranih studenata koji uz fakultet i posao pronalaze vremena i za aktivizam?

Nemaš brige, S4S je tu za tebe!

Bliže je nego što misliš, a još bliže si ti ispunjenju svojih snova i kvalitetnom ispunjavanju slobodnog vremena uz ovu vrijednu ekipu studentskih aktivista!

Vrijeme ti je da upališ svoje svjetlo i rasvijetliš ambicioznosti koje imaš. Jedino tako ćeš ono što voliš i čime si impresioniran kvalitetno iskoristiti.

Probudi se i postani aktivan, uključi se u S4S putem Google obrasca

Ako te bilo što dodatno zanima, slobodno se obrati u Inbox facebook stranice Udruge ili na mail: [email protected].

Prijave traju do 2. studenog 2018.

Postani aktivan, jer za to si stvoren, upali svoju lampicu i budi S4S!