Savjeti za studij u Velikoj Britaniji

05_11_2015 / 08:50h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: wikipedia.org
Savjeti za studij u Velikoj Britaniji

Svi koji razmišljaju o studiranju u Velikoj Britaniji moći će se u Info zoni upoznati s besplatnim uslugama organizacije UniWorld Hrvatska koja zainteresiranima nudi besplatno savjetovanje i pomoć tijekom cijelog postupka prijave.

Svi koji razmišljaju o studiranju u Velikoj Britaniji moći će se u četvrtak, 12. studenog u 19.30, u Info zoni upoznati s besplatnim uslugama organizacije UniWorld Hrvatska koja zainteresiranima nudi besplatno savjetovanje i pomoć tijekom cijelog postupka prijave - od biranja sveučilišta, uspješnog podnošenja molbe, pa sve do dobivanja financijske pomoći i stipendija.

>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

UniWorld je međunarodna, neprofitna organizacija s akreditacijom britanskih sveučilišta koja zainteresiranima nudi besplatno savjetovanje i pomoć tijekom cijelog postupka prijave - od biranja sveučilišta, uspješnog podnošenja molbe, pa sve do dobivanja financijske pomoći i stipendija. U suradnji sa Školom stranih jezika Pitagora zainteresiranima je omogućila i besplatno probno polaganje testa engleskog jezika Cambridge, bez kojeg nije moguće upisati fakultet u Velikoj Britaniji.

UniWorld u Europi djeluje već 8 godina te je savjetovao više od 6 tisuća učenika i studenata. Kao srebrni sponzor sudjelovao je i na 11. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja koji se 13. i 15. listopada ove godine održao u Zagrebu i Rijeci.


Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.