Umjetnici, u Luksemburg!

14_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Friday Island / Facebook
Umjetnici, u Luksemburg!

Umjetnici iz svih područja pozvani su prijaviti svoj rad za sudjelovanje u događaju Friday Island u Luksemburgu. Najbolji radovi osvajaju nagradu od 600 eura i put u Luksemburg. Rok za prijavu je 22. listopada 2016.

Pozivaju se umjetnici iz svih područja (performans, video, film, književnost, fotografija, primijenjene umjetnosti itd.) da se prijave na sudjelovanje u nizu umjetničkih događaja pod nazivom Friday Island. 

Friday Island serija je događanja u Luksemburgu koja promovira razmjenu između umjetnika te javne dijaloge o različitim temama. Događaj je otvoren svim umjetničkim disciplinama i medijima te nudi platformu za eksperimentiranje izvan uobičajenih kreativnih procesa usmjerenih tržišnoj racionalnosti.

Prijaviti se mogu umjetnici koji bi htjeli sudjelovati u središnjem događaju, najavljenom za 9. prosinca 2016., a tema je Drugi, kojoj treba pristupiti iz kritičke društvene/političke/filozofske perspektive. Umjetnik ili umjetnica čiji rad bude odabran osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 600 eura te će biti pokriveni troškovi putovanja u iznosu do 150 eura.

Rok za prijave je 22. listopada 2016. 

Više informacija potražite na on-the-move.org