Ultra se vraća na Hvar

02_04_2014 / 12:10h  |  Autor: I.Z.
Ultra se vraća na Hvar

Odgovor na najčešće postavljano pitanje ovih tjedana glasi – Hvar. Naime, ekskluzivna završnica festivala Ultra Europe, tulum Ultra Beach, održat će se ispred hotela Amfora Grand Beach Resort.

Odgovor na najčešće postavljano pitanje ovih tjedana glasi – Hvar. Naime, ekskluzivna završnica festivala Ultra Europe, tulum Ultra Beach, održat će se 15. srpnja ispred hotela Amfora Grand Beach Resort.

Uz savršenu kulisu koju čini okružje ispred hotela Amfora, u jednom od najpoznatijih turističkih središta u Europi, Hvaru, ekskluzivnosti i posebnosti završnice pridonijet će i najpopularniji izvođači današnjice čija će imena uskoro biti objavljena, posjetitelji iz više od 100 zemalja svijeta te posebna ponuda i sadržaji koje zajednički pripremaju organizatori i osoblje hotela.

Podsjetimo, novost je ovogodišnjeg izdanja festivala Ultra Europe dodatni festivalski dan u Splitu pa glavni dio festivala traje tri dana, točnije od 11. do 13. srpnja, a Ultra Beach će se održati s jednim danom razmaka, 15. srpnja.

Ulaznice za ekskluzivni tulum u sklopu festivala Ultra Europe u Hvaru u prodaji su od danas po cijeni od 760 kuna, na internetskoj stranici www.ultraeurope.com.