Ultra po satima: Objavljen je raspored izvođača

22_06_2023 / 10:41h  |  Autor: Ultra Europe  |  Foto: Ultra Europe
Ultra po satima: Objavljen je raspored izvođača

U prodaji je i ograničena količina jednodnevnih ulaznica.

- Broje se posljednji dani do početka devetog izdanja festivala ULTRA Europe. Prema Parku mladeži krenula je najveća produkcijska karavana koja će započeti s gradnjom najveće pozornice u regiji te dizanjem prave festivalske meke koja će za samo nekoliko tjedana otvoriti vrata za više od sto tisuća Ultranauta iz cijelog svijeta. Svi oni stižu u Split doživjeti ono zbog čega se ovaj festivalski brend ističe od ostalih, podijeliti radost prema glazbi i stvoriti uspomene za cijeli život te vidjeti nastupe uživo svojih glazbenih idola. U prodaji je i ograničena količina jednodnevnih ulaznica koje se mogu osigurati putem Entria te službene stranice www.utraeurope.com.

Glavna festivalska pozornica

Organizatori su objavili i raspored nastupa izvođača po satima. Glavna festivalska pozornica, koja će i ove godine svojom veličinom i produkcijskim elementima zasjeniti sve pozornice ikad viđene u ovom dijelu Europe, predstavlja samu kremu elektroničke scene. Prvi festivalski dan otvara njemačka zvijezda Plastik Funk, a potom stiže i američki producent, DJ i autor Gryffin. Slijede Oliver Heldens, Axwell u 12:50 i Zedd u 2:10, a u prvu festivalsku zoru, desetke tisuća rasplesanih Ultranauta, povest će jedan od najvećih – nizozemski glazbeni mag Hardwell s početkom u 3:30. Subota nikako nije dan za odmor jer ULTRA nastavlja još jače. Mykris, Nora En Pure i Tchami će zagrijati posjetitelje i pripremiti ih za eksplozivne setove tri glazbenika koji su poznati po svojim energičnim nastupima – DJ Snake koji će svoj nastup započeti u 12:35, Timmy Trumpet u 2:10 i Steve Aoki u 3:45, trojac je koji će obilježiti drugi festivalski dan. Finalni dan pozornicu preuzimaju proslavljene skandinavske zvijezde. Fedde Le Grand otvara posljednju noć u Parku mladeži, a potom slijede Morten i W&W. Spektakularna završnica pripala je trojcu Afrojacku koji započinje u 12:15, Martinu Garrixu u 2:05 te Alessu u 3:45, s kojima će se i ugasiti svjetla na glavnoj pozornici uz datume novog susreta, na istom mjestu.

RESISTANCE 

Ljubitelji RESISTANCE glazbe i najposebnije festivalske pozornice ove će godine posebno uživati. Puno novih i starih imena stiže u Split, a poznat je raspored po danima. Petak otvaraju Millean, Tomo in der Muhlen, nastavljaju HI-LO i Enrico Sangiuliano, a sami finiš prepušten je u ruke dvije underground zvijezde, Adamu Beyeru u 1:00 te Charlotte De Witte u 3:00. U subotu će plesni podij otvoriti Rory Lynam, Maz i Massano, a potom stiže Mathame u 1:00 te Boris Brejcha u 3:00, njemačka superzvijezda čiji se nastup i dolazak na festival ULTRA Europe priželjkivao godinama. Nedjeljni program zaključit će Ginchy, Pero Fullhouse i Juliet Fox, a za sami su kraj ostavljene dvije prave poslastice – Nicole Moudaber u ponoć te nastup najlegendarnijeg imena u povijesti elektroničke glazbe, Carla Coxa u 2:00, koji u Split stiže sa svojim hybridnim setom.

UMF Radio Stage i OASIS Stage

UMF Radio Stage u petak preuzima Hardwellova izdavačka kuća Revealed Records, a dovodi brojna imena. Prvi dan otvaraju Adam De Great, KDH, Tim Hox, a nastupit će i VINNIE, Avao, JEFFREY SUTORIUS, Olly James te za sam kraj večeri DR Phunk, TEAMWORX i Mr. Black. Subota će biti u znaku domaćih izvođača koji stižu pod pokroviteljstvom Hrvatskih glazbenih udruga, a raspored izgleda ovako – Ana Antonova, Jan Kinčl, Tom Bug. PEZNT, Arseniyeah, Ivna Ji, Vanillaz, Dave Caffrey i TJO. Zadnji dan stižu Huy DX, Lorenzo, Chris Willsman, Gil Glaze, Yamatomaya, Mike&Me, Jimmy Clash, Pink Panda, Avadox, Akira i Yaksa. Park mladeži predstavlja i OASIS Stage koji će predstaviti 15 izvođača iz cijelog svijeta za koje pravo vrijeme, u svijetu elektroničke glazbe, tek dolazi.

U prodaju je puštena ograničena količina dugo očekivanih jednodnevnih ulaznica koje se mogu pronaći na službenoj stranici festivala, po cijeni od 79€. Regionalne jednodnevne ulaznice, za domaće fanove, mogu se kupiti u ograničenoj količini putem sustava Entrio, po cijeni od 49€. I ove je godine interes za VIP ulaznicama velik, a ostalo je još samo nekoliko mjesta u ovom ekskluzivnoj ULTRA Europe zoni. Prema zadnjim pokazateljima, deveto izdanje festivala posjetit će više od 5000 VIP gostiju dnevno, a u Split nerijetko dolaze u potpunom luksuzu privatnih jahti i aviona. Festival ULTRA Europe oduvijek je privlačio i pripadnike A liste jet-seta iz cijelog svijeta, a ove godine ih najviše stiže iz Miamija, New Yorka, Tokija, Londona i Sydneya. Cijeli kapacitet Destination ULTRA Europe paketa te opcija payment plana potpuno su rasprodani. Velika podrška hrvatskih građana rezultirala je rasprodanim ulaznicama dva kontigenta, a u tijeku je prodaja posljednjeg vala i to po cijeni od 115€.

Među partnerima festivala je i Hrvatska turistička zajednica , koja je dala značajan doprinos u pozicioniranju Hrvatske kao jedne od top europskih festivalskih destinacija i koja podsjeća sve turiste da je hrvatska obala, od skrivenih uvala do tirkiznih zaljeva, najbolje ljetno osvježenje. Ove je godine Mastercard® jedan od partnera, a Mastercard® kartice omiljeno sredstvo plaćanja na ULTRA Europe festivalu koje će posjetiteljima uz jednostavno, brzo i sigurno plaćanje omogućiti pristup brojnim prednostima korištenja Mastercard kartica.

Stalne inovacije i razvijanje tehnologija budućnosti oduvijek su bili jedna od glavnih niti vodilja tvrtke Samsung, a u tom duhu i ove godine Samsung dolazi na Ultra Europe festival u Split! Mjesto okupljanja mladih uz dobru glazbu i energiju upotpunit će Nightography opcija Galaxy S23 Ultra telefona uz koju će atmosfera zasjati i zabilježiti nezaboravne uspomene. Uz raskošni lightshow i party, Ultra Europe je i pravi fashion poligon, na kojem ćete zasigurno oduševiti pametni telefoni sa sjajnom kamerom i baterijom iz Galaxy A, Z i S serije.

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivalaTwitter profiluInstagram profilu, gdje će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

Raspored događanja Destination Ultra 2023:

7-9. srpnja – ULTRA Europe, stadion Park Mladeži, Split
10. srpnja – Regatta Party, 585 Clubu, Bol, Brač
11. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Club, Pakleni otoci, Hvar
11. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Club, Pakleni otoci, Hvar
12. srpnja – RESISTANCE VIS, tvrđava Fort George, Vis

Na vrijeme osigurajte svoje ulaznice.