Ultra Europe jeftiniji za Hrvate

18_02_2014 / 15:27h  |  Autor: I. Z.
Ultra Europe jeftiniji za Hrvate

Organizatori će od sutra, 19. veljače u 10 sati, u prodaju pustiti 5000 ulaznica po povlaštenim cijenama za hrvatske državljane, po cijeni od 755 kuna (99 EUR)!

Jedan od najiščekivanijih događaja ljetne sezone, festival Ultra Europe, i ove je godine osigurao povoljnije ulaznice za domaće posjetitelje. Naime, organizatori će od sutra, 19. veljače u 10 sati, u prodaju pustiti 5000 ulaznica po povlaštenim cijenama za hrvatske državljane, po cijeni od 755 kuna (99 EUR). Te će se ulaznice moći kupiti u poslovnicama Tisak Media te putem internetske trgovine Mondo.

Novost ovogodišnjeg izdanja jest i dodatni festivalski dan pa će tako ljubitelji elektronske glazbe moći čak tri dana uživati u glazbi najboljih svjetskih DJ-eva, među kojima su trenutno potvrđeni Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto, Afrojack, Carl Cox. Njima će se pridružiti Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W.

Uz to, organizatori su najavili jedinstvenu fan zonu s posebnim sadržajima i ponudama za obožavatelje, a uskoro će biti poznati i detalji ekskluzivnog tuluma na plaži, Ultra Beach, koji će se održati s danom razmaka od glavnog dijela festivala, odnosno 15. srpnja.