Ultra festival na Poljudu!

29_11_2012 / 18:05h
Ultra festival na Poljudu!

Ultra festival, vodeći i najpoznatiji festival elektronske glazbe, idućih će pet godina svoje europsko izdanje održavati u Splitu i Hvaru! Prvo izdanje Ultra festivala održano je 1999. godine u Miamiju...

Ultra festival, vodeći i najpoznatiji festival elektronske glazbe, idućih će pet godina svoje europsko izdanje održavati u Splitu i Hvaru! Vlasnici licence Ultra Enterprises odabrali su Hrvatsku među 16 država. Festival će se 12 i 13. srpnja 2013. održati na stadionu na Poljudu, a 14. se seli na plažu hvarskog hotela Amfora. Svi nastupi moći će se gledati i slušati u live streamu na UMF TV i UMF Radio.

Prvo izdanje Ultra festivala održano je 1999. godine u Miamiju, a ubrzo je steklo kultni status. Među izvođačima koji su tijekom godina nastupali na festivalskim pozornicama diljem svijeta ističu se David Guetta, Madonna, Black Eyed Peas, Armin Van Buuren, Depeche Mode, LMFAO, Skrillex, Tiesto, Avici, Fedde Le Grand, Fatboy Slim, Carl Cox, Chase and Status, Laidback Luke i mnogi drugi. Prvi lineup hrvatskog izdanja bit će objavljen 12. prosinca.

ultraeurope.com