Sunčana strana Ulice

18_12_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Sunčana strana Ulice

- Zamislite pravu podzemnu ulicu ispod Doma mladih u kojoj možete skejtat, pogledat radove na izložbama, otisnit majicu, slušat o fanzinima, popit piće, srest nekog ili samo skratit put preko trga za hladnih i kišnih dana - poručuju organizatori.

Uličari - la kremdelakrem ovog grada kad je u pitanju kreativnost, ludilo i budnost - donose drugu ediciju događaja pod nazivom Ulica. Ova Zimska, dovlači posjetitelje u betonsku utrobu omladinskog okupljališta kako bi otkrili sunčanu stranu Ulice!
Ovaj put su u tih par sto koraka pripremili radionice, konteste, izložbe i partije.

Ulica je inicijativa da se od hodnika koji povezuje ulaz u Klub Kocku i ulaz u skate park Kolo napravi zajednički prostor u formi natkrivene, aktivne i pulsirajuće ulice za splitske mlade. U posljednjih godinu dana ovaj je mračan prolaz počeo funkcionirati kao mjesto druženja, aktivizma i kulture svih ekipa koje djeluju na toj etaži - svojevrsna dnevna žila kucavica, a ideja je da to zaživi još i više.

- Zamislite pravu podzemnu ulicu ispod Doma mladih u kojoj možete skejtat, pogledat radove na izložbama, otisnit majicu, slušat o fanzinima, popit piće, srest nekog ili samo skratit put preko trga za hladnih i kišnih dana. S nadom da ćemo zajednički izgraditi ovaj prostor... Ulica, to smo mi! - poručuju organizatori


PROGRAM
PET 20.12.2019.
17h
Radionica sitotiska
Radionica skejta
DJevi
Čajanke + čitaonica
18h
ZVUK 100: Mismo Nismo
19h
Izložba AMOQA - mapiranje sjećanja
21.30h
Izložba Garaža
22.30h
Party

SUB 21.12.2019.
18h
Radionica sitotiska
Ubijmo dosadu
DJevi
ATENEUM: sedma Beta Vulgaris
18h
Skate contest uKolo
22h
Koncert Lipi Ive i Pendrek
Afterparti Lenko aka DJIZA