Uključujemo mlade u procese odlučivanja, pridruži se!

02_02_2024 / 10:23h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Uključujemo mlade u procese odlučivanja, pridruži se!

Poziv mladima, ali i udrugama i školama.

Info zona do kraja veljače okuplja zainteresirane za osnaživanje mladih koji bi sudjelovali u procesima odlučivanja. Poziv je upućen mladima, ali i predstavnicima udruga i srednjih škola sa splitskog područja.

Namjera nam je što kvalitetnije pripremiti mlade kako bi se prijavili na najavljeni natječaj za članove Savjeta mladih Grada Splita. U narednim mjesecima s prijavljenima ćemo održati niz sastanaka i radionica o toj temi. Također, želimo proširiti mrežu kontakata kako bismo lakše uključivali mlade u aktivnosti kreiranja i praćenja politika za mlade na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini. Prvi sastanak planiramo održati već krajem veljače pa svim zainteresiranima preporučujemo da požure s prijavama i iskoriste priliku za umrežavanje, učenje i uključivanje.

Petnaestogodišnji rad Info zone prepoznat je i na lokalnoj i nacionalnoj razini. Jedna je od rijetkih dalmatinskih udruga koja kontinuirano sudjeluje u kreiranju i praćenja politika za mlade i njeni su predstavnici birani u različita radna i savjetodavna tijela u Splitu i na razini Hrvatske. Odlukama, strategijama i zakonima koji se tiču mladih Info zona doprinosi i sudjelovanjem u javnim savjetovanjima.

Zainteresirani za temu sudjelovanja mladih u procesima odlučivanja mogu se prijaviti putem online prijavnice dostupne na poveznici.