Uhvati ljeto u pokretu!

27_05_2015 / 13:28h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
Uhvati ljeto u pokretu!

Info zona je raspisala fotografski natječaj na temu Ljeto u pokretu. Najbolji rad naći će se na naslovnici magazina za mlade Info zona, dok će se nekoliko najboljih fotografija objaviti i na portalu infozona.hr. Rok za prijavu je 8. lipnja.

Bliži se ljeto a s njim i novi broj magazina za mlade Info zona. Iako tijekom ljeta fjaka doseže svoj vrhunac, a siesta traje dulje nego tijekom ostalih godišnjih doba, upravo su ljetni mjeseci prilika za akciju: putovanja, koncerti, festivali, boravak u prirodi, volontiranje - samo su neke od mogućnosti za aktivno provođenje slobodnog vremena. Imajući to na umu, Info zona je raspisala fotografski natječaj na temu Ljeto u pokretu - a najbolji rad naći će se na naslovnici novog, ljetnog izdanja magazina.

Na prijavu su pozvani mladi u dobi od 15 do 30 godina. Za prijavu je potrebno poslati najviše 3 dosad neobjavljene fotografije, veličine najmanje 2 MB, te osobne podatke (ime, prezime i kontakt broj)  na e-mail adresu [email protected].

Najbolju fotografiju odabrat će četveročlani žiri u sastavu Maja Karačić (pomoćnica urednice magazina), Veljko Martinović (profesionalni fotograf), Renato Pezzi (urednik fotogalerije portala infozona.hr) i Kristina Tešija (volonterka Info zone) a najviše ocijenjeni pristigli radovi bit će objavljeni  i u fotogaleriji na portalu infozona.hr.

Rok za prijavu je 8. lipnja 2015. a pobjednik ili pobjednica saznat će se najkasnije 12. lipnja.

Prilagođen svakom džepu - i dimenzijom i cijenom

Dosad je objavljeno već šest brojeva magazina za mlade Info zona, koji predstavlja još jedan način na koji Info zona dopire do mladih informirajući ih o obrazovanju, zaposlenju, zdravlju, aktivizmu, mobilnosti, kulturi mladih i mogućnostima kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, no dopire i do ostalih te ih informira o raznim aktivnostima mladih.

Sedmi broj magazina bit će tiskan u 500 primjeraka i distribuiran u Info zoni te na mjestima okupljanja mladih - u Splitu, ali i izvan njega. Kako i dosad, i dimenzijama i cijenom (nula kuna) bit će prilagođen svakom džepu.

Dosadašnji brojevi magazina dostupni su na linku.