Udruga koja je pokrenula Radio Kampus sada traži volontere za podcast

26_04_2024 / 09:37h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: S4S
Udruga koja je pokrenula Radio Kampus sada traži volontere za podcast

Studenti za studente Split

Udruga S4S (Studenti za studente Split) traži volontere koji će im se pridružiti u ulogama podcast voditelja, producenta, tehničara, PR i marketing menadžera ili organizatora najluđih partya.

- Kao dio podcast tima ćeš imati priliku isplanirati snimanje našeg PushPauza podcasta, voditi ga ili pomoći pri produkciji i uređivanju istog. Media tim se brine za kreiranje i objavljivanje sadržaja na društvene medije kao što su kratki isječci, skečevi i zanimljive informacije. Tim za zabavu je za one koji znaju organizirati samo najbolje partye i zabavne aktivnosti kao što su kvizovi, karaoke i slično. Vjerujući da je u nama snaga koja će sutra činiti bolji svijet, danas radimo na buđenju i održavanju budnom te snage, baš kao i na provociranju sreće koja proizlazi iz rada s drugima i rada na sebi. Nebo nam je granica! - poziva ekipa iz S4S.

Udruga S4S studentska je udruga osnovana 2008. godine koja u članstvu okuplja studente gotovo svih sastavnica splitskog Sveučilišta. Najveći i najuspješniji projekt Udruge je Radio Kampus koji je započeo kao online streaming radio prije pet godina.

Prijavnica za otvorene volonterske pozicije u udruzi S4S dostupna je na poveznici.