Uči o odnosima s javnošću

10_01_2023 / 00:00h  |  Autor: I.Z.
Uči o odnosima s javnošću

Ovo je odlična prilika za udruge koje žele kvalitetnije komunicirati s javnošću i povećati doseg informiranja o svom djelovanju.

Otvorene su prijave za besplatnu edukaciju iz područja odnosa s javnošću u digitalnom okruženju. Edukacija je namijenjena organizacijama civilnog društva i održat će se 3. i 4. veljače, od 10 do 14 sati. Sudjelovanje će biti moguće uživo u Splitu ili online putem platforme Zoom.

Ovo je odlična prilika za udruge koje žele kvalitetnije komunicirati s javnošću i povećati doseg informiranja o svom djelovanju. Kroz teorijski i praktični dio radionice, sudionici i sudionice steći će osnovna znanja o odnosima s javnošću te primjeni digitalnih medija. Upoznat će se s definiranjem ciljane publike i određivanjem ciljeva kampanja te razjasniti što je organski sadržaj i copywriting.

Radionicu će voditi Marsela Mrnjavac, magistra komunikologije, smjer odnosa s javnošću. Svoje bogato iskustvo rada stekla je u poznatim digitalnim agencijama, a profesionalna znanja primjenjuje u radu s renomiranim brendovima te volonterskim angažmanom u organizacijama civilnog društva.

Prijavnica za sudjelovanje dostupna je na poveznici.

Edukacija se održava u sklopu projekta "Savjeti mladih - kako dalje?" usmjerenog na jačanje zagovaračke pozicije organizacija civilnog društva i osnaživanje smislene participacije mladih u savjetodavnim tijelima na lokalnoj i regionalnoj razini. Projekt u partnerstvu provode norveška Općina Lindesness, Udruga "Delta", Udruga gradova Republike Hrvatske te Info zona kao nositelj projekta. Projekt "Savjeti mladih - kako dalje?" podržan je kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.