U Zoni upoznaj strip uz S4S

13_04_2015 / 22:57h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Ž. Šunjić
U Zoni upoznaj strip uz S4S

Udruga Studenti za studente Split u Info zoni će omogućiti studentima da se, u društvu akademskog slikara i crtača stripova Ivana Svaguše, upoznaju s osnovnim tehnikama crtanja stripa. Dvosatna radionicu realizira se u sklopu projekta Umjetnost je opet IN.

Udruga Studenti za studente Split će, u četvrtak, 16. travnja u 17:30 omogućiti studentima da se, u društvu akademskog slikara i crtača stripova Ivana Svaguše, upoznaju s osnovnim tehnikama crtanja stripa.

>> Najave događanja u Info zoni prati na infozona.hr/program

Dvosatnu radionicu stripa Udruga Studenti za studente Split realizirala je u sklopu projekta Umjetnost je opet IN. Tim projektom studente i mlade žele potaknuti na veći angažman u kulturnom životu pa tijekom četiri tjedna, nakon radionice stripa te prošlotjednog otvaranja izložbe fotografija, organiziraju još i tribine o kazalištu i književnosti.

Ivan Svaguša, voditelj radionice, već više od pet godina u Info zoni vodi radionice stripa u sklopu projekta Navuci se na strip koji je 2014. godine nagrađen Europskom nagradom za prevenciju zloupotrebe droga. Pompidou grupa Vijeća Europe, međuvladina organizacija za suradnju u borbi protiv zlouporabe i krijumčarenja droga, odabrala je projekt između 56 prijavljenih projekata.