U Zoni nauči kako do kvalitetnih međuljudskih odnosa

17_05_2024 / 13:20h
U Zoni nauči kako do kvalitetnih međuljudskih odnosa

Besplatna radionica.

U srijedu, 22. svibnja u 19 sati u Zoni će se održati besplatna radionica pod nazivom "Online vs. Offline odnosi". Glavna tema bit će zdravi i kvalitetni međuljudski odnosi, ali i načini kako se nositi s negativnim mislima i rješavati različite izazove.

- Kroz malo teorije i puno praktičnih vježbi sudionici radionice pričat o najčešćim odlikama zdravih i kvalitetnih odnosa te kako pojedinac svakodnevno funkcionira u kontaktu s drugima. Otkrit će i kako što više prihvatiti sebe te stvoriti višu razinu samosuosjećanja, što također ima veze s odnosima. Spomenut će se i pojedini koraci koji mogu pomoći u nošenju s negativnim mislima te rješavanju različitih problema. Voditeljica radionice je iskusna volonterka udruge Feniks Split Mia Radostić, magistra psihologije te edukantica Geštalt psihoterapije pri IGW Institutu u Zagrebu. Iskoristite priliku i kroz ovu dvosatnu radionicu naučite više o međuljudskim odnosima i kako se nositi s izazovima - poziva Marina Vidović iz Udruge Feniks Split.

Zbog zadržavanja kvalitete rada obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice.

Radionica se provodi u sklopu projekta "Centar za mlade Split" kojeg u partnerstvu provode Liga za prevenciju ovisnosti, Udruga Feniks Split te Info zona kao nositelj projekta. Projekt je sufinanciran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.