U Zoni kratka pauza pa dalje po starom

31_05_2024 / 01:21h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
U Zoni kratka pauza pa dalje po starom

Zona u lipnju.

Nakon kratke pauze prvog lipanjskog vikenda, program Zone nastavlja se po starom. U prvom tjednu u ponedjeljak se održava Biciklopopravljaonica, u utorak Sajam razmjene korištenih predmeta, u petak Kvizona, a u subotu se nastavljaju Šahovska popodneva i Večeri društvenih igara. U četvrtak, 6. lipnja, od 19 sati Info zona se pridružuje nacionalnoj manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga te će se i u Zoni održati otvorena vrata.

- Manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga organizira Ured za udruge Vlade Republike, a naša otvorena vrata bit će prilika za kvalitetnije informiranje o radu Info zone, ali i za konkretne prijedloge i komentare na dosadašnji rad. Kroz neformalno druženje najavit ćemo nove sadržaje na portalu infozona.hr i odgovoriti kada će se nastaviti snimanje podcasta U Zoni. Objasnit ćemo razliku između Info zone i kluba Zona. Otkrit ćemo i gdje je Jere iz inicijative Split grad za mlade te pričati o splitskom centru za mlade. Zainteresiranima ćemo objasnit i kako se financira rad Info zone - najavljuje Josipa Bičanić, voditeljica kluba za mlade Zone.

Anime zona održava se drugog i trećeg četvrtka u mjesecu u 18 sati pa će se susreti splitske anime scene u lipnju održati 13. i 20. lipnja. Lipanjska Filmska čajanka održat će se u petak, 14. lipnja, a nova izložba u ciklusu Mladi izlažu otvorit će se tjedan dana kasnije.

- Deveti ciklus Mladi izlažu nastavlja se izložbom Filipa Anića, koja se u Zoni otvara u petak, 21. lipnja, u 20 sati. Autor je rođen 2001. u Osijeku gdje trenutno studira na Akademiji za umjetnost i kulturu. Do sada je izlagao na desetak grupnih izložbi u Hrvatskoj, Kaliforniji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Italiji, a ovo mu je prva izložba u Splitu. Dođite na druženje i otvaranje nove izložbe u devetom ciklusu Mladi izlažu - poziva Bičanić.

Više informacija i rezervacije za pojedina događanja dostupno je na klubzona.net.