U Zoni crtajte zatvorenih očiju i kreirajte svoj prvi fraktalni crtež

10_10_2024 / 20:17h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
U Zoni crtajte zatvorenih očiju i kreirajte svoj prvi fraktalni crtež

Uvodna radionica fraktalnog crtanja.

U utorak, 15. listopada, u 18 sati u Zoni će se održati besplatna radionica fraktalnog crtanja. Sudionici će se upoznat s ovom zanimljivom tehnikom crtanja i kreirati svoj prvi fraktalni crtež. Također, informirat će se o primjeni tehnike fraktalnog crtanja u području psihofizičkog zdravlja.

- Fraktalna metoda analitičke dijagnostike, prognoziranja i korekcije čovjekovog stanja zahvaća područje neuroznanosti, psihologije i umjetnosti te se može primjenjivati pri dijagnosticiranju psihofizičkog zdravlja. Nikakvo znanje ili crtačko predznanje nije potrebno, metoda je jednostavna i pristupačna svima bez obzira na dob, likovnu pismenost i iskustvo. Crtajući zatvorenih očiju dopiremo do podataka skrivenih u dubinama naše podsvijesti pa ova radionica može biti početak uzbudljivog putovanja kroz svijet umjetnosti i otkrivanja sebe. Pridružite nam se na uvodnoj radionici - poziva Žana Bajić, likovna umjetnica, praktičarka MFC-a s certifikatom trećeg stupnja.

Zbog kvalitete rada radit će se u maloj grupi pa je potrebna rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.