U Zoni će se ponedjeljkom razgovarati o izazovima mentalnog zdravlja

05_10_2024 / 20:26h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
U Zoni će se ponedjeljkom razgovarati o izazovima mentalnog zdravlja

Grupa uzajamne podrške za mlade

Od 7. listopada u Zoni će se ponedjeljkom od 19 sati održavati susreti Grupe uzajamne podrške za mlade. Susreti su otvoreni za sve mlade koje zanima tema mentalnog zdravlja, uključujući i one koji se sami nose sa izazovima mentalnog zdravlja. Sudjelovanje je besplatno i nije potrebna prethodna rezervacija mjesta.

- Pozivam sve mlade koji osjećaju potrebu za razgovorom o izazovima mentalnog zdravlja da nam se pridruže. Kroz druženja i razgovore, uz podršku stručnjaka i volontera, imat će priliku razmijeniti osobna iskustva te učiti i razgovarati o potencijalnim rješenjima. Udruga Feniks Split ima višegodišnje pozitivno iskustvo organiziranja ovakvih susreta, no ova će grupa biti isključivo za osobe mlađe od 30 godina - poziva Marina Vidović, predsjednica Udruge Feniks Split.

Aktivnost se održava u sklopu projekta "Centar za mlade Split" kojeg u partnerstvu provode Liga za prevenciju ovisnosti, Udruga Feniks Split te Info zona kao nositelj projekta. Projekt je sufinanciran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.