U Zadru o digitalnoj demokraciji

05_09_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: zadar.hr
U Zadru o digitalnoj demokraciji

Udruga Gong poziva mlade do 30 godina da se prijave na dvodnevni trening čija je tema digitalna demokracija i participacija mladih, s naglaskom na mobilnost radi učenja. Rok za prijavu je 12. rujna.

Udruga Gong u suradnji s organizacijom European Citizen Action Service (ECAS) iz Belgije te partnerima iz Europe (Belgije, Bugarske, Mađarske, Velike Britanije i Islanda), provodi projekt o digitalnoj demokraciji i participaciji mladih u odlučivanju s fokusom na temu mobilnosti radi učenja. U sklopu projekta 26. i 27. runa 2016. u Zadru organizira se dvodnevni trening za mlade koji će obuhvatiti teme vezane uz digitalnu demokraciju te će na primjeru teme mobilnosti radi učenja potaknuti utjecaj mladih na donošenje odluka. Trening je namijenjen mladima do 30 godina.

Na samom treningu bit će snimljeno nekoliko kratkih video materijala kojima će sudionici prikazati prijedloge, pozitivna iskustva, očekivanja ili izazove vezane uz mobilnost radi učenja, stoga se na prijavu posebno pozivaju sudionici i sudionice zainteresirani za izradu video materijala.

Radni je jezik engleski a sudionicima su pokriveni troškovi puta, smještaja i hrane.

Prijava se vrši ispunjavanjem prijavnice i slanjem na mail [email protected]

Rok za prijavu: 12. rujna 2016.

Detaljan program i prijavnica dostupni su na linku.