U Tunaricu na razmjenu mladih!

14_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: YouTube / Screenshot
U Tunaricu na razmjenu mladih!

Udruga Alfa Albona poziva mlade iz Hrvatske da se prijave na razmjenu mladih Oase of art, koja će se održati u srpnju u Tunarici pokraj Labina. Sudionicima su pokriveni svi troškovi.

Otvorene su prijave za sudjelovanjem hrvatskih sudionika na razmjeni mladih pod nazivom Oase of art koja će se održati od 25. do 31. srpnja 2016. u kampu Tunarica, malom mjestu kraj Labina. Razmjenu organizira udruga Alfa Albona a povezat će 20 mladih i mladih s manje mogućnosti iz Hrvatske i Španjolske.

Tijekom tjedan dana trajanja razmjene mladi će stjecanjem različitih umjetničkih vještina i aktivnosti na otvorenom produbiti znanje o europskom građanstvu i osjećaju europskog identiteta među mladima, ali i proširiti svijest o različitim kulturama, aktivnom sudjelovanju u društvu i neformalnom obrazovanju.

Projekt je nastao iz suradnje između Udruge za mlade Alfa Albona i udruge Casa Eslava iz Španjolske, a financiran je programom Erasmus +.

Sudionici razmjene mogu biti mladi iz cijele Hrvatske u dobi od 18 do 30 godina.Odabranim sudionicima biti će pokriveni troškovi puta, programa, smještaja i prehrane.

Rok za prijavu je 20. lipnja 2016.

Više informacija na www.alfa-albona.hr