U Srbiji uči o održivom razvoju

08_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Sergio Souza / freeimages.com
U Srbiji uči o održivom razvoju

Objavljen je poziv na trening u Rudniku u Srbiji, na kojem će se neformalnim metodama učiti o održivom okolišu te o utjecaju građana na okoliš. Pokriveni su svi troškovi a rok za prijavu je 15. travnja.

Udruga Argonauta objavila je poziv za prijavu na trening za stručnjake za rad s mladima Seeds for sustainable development koji će se održati u Rudniku (Srbija) od 19. do 27. svibnja. Trening će provoditi udruge Ritam zdravlja i Environment Engineering Group.

Trening će se usredotočiti na pitanje održivog razvoja i osvještavanja građana o njihovu utjecaju na okoliš. Poseban naglasak stavljen je na ulogu građana u stvaranju održive budućnosti, kao i na poboljšanje kapaciteta različitih dionika poput nevladinih organizacija, lokalnih jedinica i poduzeća u provođenju održivog razvoja u praksi. Sve aktivnosti treninga bit će temeljene na neformalnom obrazovanju, a cilj je okupiti stručnjake za rad s mladima i pružiti im praktična znanja o planiranju i provedbi održivih projekata.

Sudionicima su osigurani troškovi smještaja i hrane, te iznos do 180 eura za troškove putovanja koji će im biti refundirani po završetku treninga. Za prijavu potrebno je pročitati info pack i ispuniti prijavnicu te je poslati na [email protected].

Rok za prijavu: 15. travnja 2016.