U Srbiji o nezaposlenosti

11_03_2015 / 10:08h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: livepalermo.blogspot.com
U Srbiji o nezaposlenosti

Erasmus+ edukacija pod nazivom Sustainable Development through Entrepreneurship Education održat će se u Srbiji a bavit će se aktualnim problemom nezaposlenosti.

Erasmus+ edukacija pod nazivom Sustainable Development through Entrepreneurship Education održat će se u Srbiji u malom selu Sajan čiji su stanovnici pretežito mađarska manjina.

U periodu od 11. – 18. svibnja 2015. sudionici iz 10 europskih zemalja bavit će se aktualnim problemom nezaposlenosti mladih te rješavanju različitih socijalnih problema u njihovim lokalnim zajednicama. Kroz različite vježbe i radionice  sudionicima će se približiti način na koji oni mogu utjecati na tri glavne stavke boljeg društvenog razvoja: poboljšanje ekonomije, zaštite okoliša i socijalne pravde.

Edukacija je namjenjena primarno osobama koje su aktivno uključene u rad s mladima, njihovim voditeljima te mladim poduzetnicima koji su voljni podijeliti svoja znanja i iskustva.

Jedan od glavih uvjeta za prijavu jest mogućnost komuniciranja na engleskom jeziku, a smještaj, hrana i troškovi putovanja u iznosu od 180 eura pokrivaju organizatori.

Rok za prijavu: 23. ožujka 2015.

Više informacija potražite na www.salto-youth.net.