U Španjolskoj o zapošljavanju

27_09_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Wikimedia Commons
U Španjolskoj o zapošljavanju

Edukacija 'Employability Ambassadors' namijenjena je osobama koje rade s mladima, a organizirana je s ciljem učenja novih metoda zapošljavanja mladih. Edukacija će se održati u Mollini, rok za prijavu je 2.10.2016.

Edukacija pod nazivom Employability Ambassadors organizirana je s ciljem omogućavanja novih i korisnih metoda i alata efikasnijeg zapošljavanja unutar lokalne zajednice. Edukacija će se održati u Mollini, mjestu pokraj španjolske Malage, od 21. do 27. studenog 2016.

Edukacija je namijenjena osobama koje rade s mladima, youth workerima, EVS mentorima... Sudionici edukacije radit će na vlastitim kompetencijama u tri različita područja: Kompetencije za mentoriranje namijenjene su osobama koje rade s mladima sa svrhom efikasnijeg vođenja iusmjeravanja mladih u procesu traženja posla.  Kompetencije za zapošljivost razvijaju se s ciljem identificiranja i pojačavanja ključnih kompetencija koje mladi trebaju imati da bi povećali šanse za posao.
Resursi za zapošljivost odnose se na postojeće prilike za posao, edukaciju i volontiranje na europskom i svjetskom nivou.

Ovaj je projekt financiran sredstvima iz Erasmus + programa i svi troškovi (hrana, putovanje, smještaj) za odabrane sudionike bit će pokriveni. Prije same prijave na edukaciju potrebno je kontaktirati Nacionalnu agenciju putem maila [email protected]

Edukacija je namijenjena osobama koje rade s mladima; youth workerima, EVS mentorima.

Rok za prijavu: 2. listopada 2016.


Više informacija na www.salto-youth.net.