U Španjolskoj blogiraj o hrani

19_04_2016  |  Autor: Nana Novaković  |  Foto: freeimages.com
U Španjolskoj blogiraj o hrani

Organizacija World Nomads poziva sve kulinarske zaljubljenike da se prijave na natječaj Spanish Food Adventure i u Španjolskoj besplatno uče o tamošnjoj kuhinji i uređuju dnevni blog.

Organizacija World Nomads poziva sve kulinarske zaljubljenike da se prijave na natječaj Spanish Food Adventure kako bi otkrili lokalne recepte i kulinarsku tehniku kuhara u Španjolskoj, zemlji koja je između ostalog poznata po izvrsnoj i raznolikoj tradicionalnoj hrani.

Odlična prilika za sve kuhare, pisce i blogere starije od 18 čiji je fokus hrana i delicije da besplatno otputuju u Andaluziju, Madrid ili Kataloniju i uče o španjolskoj kuhinji od domaćih i profesionalnih kuhara. Tri izabrana prijavitelja uređivat će dnevni blog na stranici World Nomads te uz pratnju snimatelja dokumentirati svoje kulinarske doživljaje koji trebaju sadržavati priče, slike i recepte.

Za prijavu potrebno je skuhati jelo po najdražem receptu, fotografirati jelo i poslati esej koji će odgovoriti na pitanje zašto je baš taj recept poseban prijavitelju. Esej treba biti napisan na engleskom jeziku te također sadržavati dio u kojem prijavitelj opisuje zašto bi trebao biti izabran.
Pobjednicima natječaja bit će osigurani svi troškovi putovanja u Španjolsku, mentorstvo i putno osiguranje. Putovanja će trajati 7 dana, a započinju 27. svibnja u Andaluziji, 3. lipnja u Madridu i 10. lipnja u Kataloniji.

Više informacija o prijavi mogu se naći na worldnomads.com.

Rok za prijavu: 2. svibnja 2016.