U Rimu o digitalnim alatima

16_03_2015 / 14:30h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: everystockphoto.com
U Rimu o digitalnim alatima

Edukacija Dig-it up - including digital tools in Youth work održat će se u svibnju u Rimu a namijenjena je osobama koje rade s mladima koje žele bolje upoznati digitalne alate kao oblik rada s mladima.

Edukacija Dig-it up; including digital tools in youth work namijenjena je osobama koje rade s mladima a koji nisu dovoljno dobro upoznati sa svim mogućnostima digitalnog doba; s aplikacijama, alatima i društvenim mrežama, ali i onima koji jesu upoznati, ali bi htjeli produbiti znanje.

Cilj edukacije jest osigurati nova znanja i vještine o tome kako kombinirati aktivnosti rada s mladima s novim digitalnim alatima koje koriste mladi. S obzirom na doba u kojem su mladi prikovani za ekrane laptopa i mobitela i sve se više služe novim tehnologijama u svakodnevnoj komunikaciji, osobama koje rade s mladima potrebno je upravo koristiti one resurse koje mladi i sami koriste. 

Edukacija će se održati u Rimu od 2. do 7. svibnja 2015., a radni je jezik edukacije engleski.  

Rok za prijavu: 22. ožujka 2015.

Troškovi hrane, smještaja i putovanja u potpunosti su pokriveni, a sudionici će sami snositi trošak sudjelovanja o čemu će ih preciznije obavijestiti Agencija koju je potrebno kontaktirati prije prijave na edukaciju.  

Više informacija potražiti na www.salto-youth.net.