U Poljsku na volontiranje!

17_02_2016  |  Autor: Nana Novaković  |  Foto: everystockphoto.com
U Poljsku na volontiranje!

Mladi od 18 do 30 godina, zainteresirani za umjetnost, kulturu i prirodu, pozivaju se na volontiranje u Poljskoj u sklopu EVS-a. Volonteri će sudjelovati u kreiranju i provođenju događanja u eko-umjetničkom selu Wolimierz.

Otvoren je natječaj za volontiranje u sklopu projekta Village of European Cultures – Wroclaw Capital of Culture 2016 koji će se održati od 1. lipnja do 30. srpnja 2016. u poljskom selu Wolimierz.

Pozivaju se mladi od 18 do 30 godina zainteresirani za umjetnost, kulturu i prirodu da se prijave za volontiranje kojeg provodi Europska volonterska služba kroz program Large Scale EVS u trajanju od dva mjeseca. Oko 50 volontera iz 33 zemlje sudjelovat će u kreiranju i provođenju događanja u eko-umjetničkom selu Wolimierz. Mladi umjetnici međusobno će se povezati, učiti jedni od drugih i pripremati vlastite nastupe.

Organizatori će osigurati volonterima tri obroka dnevno, kao i džeparac u dnevnom iznosu od 3 eura. Volonteri će biti smješteni u šatorima, a troškovi putovanja bit će refundirani u okviru odobrenog iznosa unutar programa Erasmus+.

Više informacija o prijavi i projektu nalaze se na stranici villageofcultures.pl.

Rok za prijavu: 15. ožujka 2016.