U Poljskoj o razmjeni mladih

22_03_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: ec.europa.eu
U Poljskoj o razmjeni mladih

U Poljskoj se organizira trening pod nazivom BiTriMulti o razvijanju međunarodnih razmjena mladih u sklopu programa Mladi na djelu. Rok za prijavu je 16. travnja.

U Poljskoj se organizira trening pod nazivom BiTriMulti s ciljem pomaganja sudionicima u razvijanju svojih prvi međunarodnih razmjena mladih u sklopu programa Mladi na djelu. Održat će se od 14. do 18. lipnja.

Edukacija je namijenjena youth workerima i liderima mladih koji rade izravno s mladima. Svrha edukacije je pružiti međunarodno obrazovno iskustvo osobama koji rade s mladima i osposobiti ih da razviju kvalitetan program razmjene mladih.

Kroz edukaciju, sudionici će se upoznati s programom Erasmus+: Mladi na djelu. Razvit će vještine i znanja potrebne za organiziranje razmjene mladih. Uz to, upoznat će se sa Youthpass-om kao strategijom prepoznavanja neformalnog učenja, sa njegovim tehničkim alatom za izradu Youthpass certifikata te sa njegovom primjenom u razmjenama mladih i u programima za mlade.

Edukacija je financirana sredstvima iz programa Erasmus Plus te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane (prema pravilima Programa).

Rok za prijavu: 16. travnja.

Više informacija na www.salto-youth.net.