U Poljskoj o demokraciji i SD-u

11_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
U Poljskoj o demokraciji i SD-u

Edukacija DemoPeople II, koja tematizira politike za mlade, demokraciju i proces strukturiranog dijaloga s mladima, održat će se u travnju u Poljskoj. Sudionicima su pokriveni svi troškovi.

DemoPeople II ime je edukacije koja tematizira politike za mlade, demokraciju i proces strukturiranog dijaloga i koja će se održati od 18. do 22. travnja u gradiću blizu poljskog Krakowa.

Ciljevi su edukacije razviti blisku internacionalnu suradnju između programskih i partnerskih zemalja Europske unije u polju demokracije i strukturiranog dijaloga, zatim sudionicima približiti sam proces strukturiranog dijaloga te razmijeniti iskustva iz polja politika za mlade na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Osim toga, bit će govora i o tome kako mlade uključiti u proces strukturiranog dijaloga, kako uspostaviti suradnju između mladih i političara na lokalnoj razini te kako razvijati nove kvalitetne projekte vezane uz strukturirani dijalog u sklopu Ključne mjere 3 programa Erasmus Plus.

Edukacija je namijenjena stručnjacima za rad s mladima, liderima mladih, voditeljima projekata i svima koji se bave politikama za mlade, uključujući političare. Radni je jezik engleski te su pokriveni troškovi smještaja, hrane i puta. Svi zainteresirani sudionici iz Hrvatske trebaju se javiti Agenciji za mobilnost i programe EU za više detalja vezanih uz financije.

Rok za prijavu: 22. veljače 2015.

salto-youth.net