U Oslu o raznolikosti

26_11_2016  |  Autor: Ivana Bartulović  |  Foto: Wikimedia Commons
U Oslu o raznolikosti

Trening Embracing Diversity održava se u Oslu a glavna je tema raznolikost i kako se s njom nositi u radu s mladima. Troškovi su pokriveni a rok za prijavu je 15. siječnja 2017.

Trening Embracing Diversity organizira se od 24. do 28. travnja 2017. u Oslu s ciljem pružanja konkretnih metoda za bavljenje temom raznolikosti i istraživanje različitih tipova raznolikosti.

Cilj je treninga osposobiti 30 osoba da se nose sa raznolikošću u svom svakodnevnom radu i aktivnostima s mladima. Sudionici treninga istražit će različite oblike različitosti i uključivanja, ojačati i razviti vještine za upravljanje raznolikošću, učiti iz pristupa i metoda koje se koriste u radu s mladima, steći znanje o različitim metodama za upravljanje raznolikošću, te će iskoristiti ove alate i metode za projekte vezane uz Erasmus Plus.

Na trening su pozvani svi koji na dnevnoj bazi rade sa mladim ljudima (stručnjaci za rad s mladima, lideri mladih, socijalni radnici). Prioritet će dobiti oni koji rade s mladima s manje mogućnosti.

Edukacija je financirana sredstvima iz programa Erasmus Plus te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane (prema pravilima Programa).

Rok za prijavu: 15. siječnja 2017.

Više informacija i prijava na salto-youth.net.