U O'Hari vruće i bez trasha

03_04_2014 / 12:24h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
U O'Hari vruće i bez trasha

Novi mjesečni program O'Hare kreće uz Čuvare svirala, na pozornicu će i Neki to vole vruće i ABOP, vraćaju se Kazeta večeri, uz Easter Trash na odmor odlaze trash večeri, a petak preuzima klupska glazba...

Mjesečni program O'Hare u travnju kreće s koncertom kultne splitske grupe Čuvari svirala, u subotu 5. 4. Nakon toga na repertoar se vraćaju Kazeta večeri s poznatim splitskim DJ-em, DJ Sola, i to svaku subotu do kraja mjeseca.
Sljedeći je koncert  za Uskrs, 20. 4., kada klub vraća retro štih 80-ih uz još jedan kultni band, ovog puta na nacionalnoj razini - Neki to vole vruće, band za sve generacije i s mnoštvom evergreen hitova.

Uskršnji vikend ujedno je i kraj studentskih trash večeri petkom - idu na zasluženi odmor prije ljetne sezone ponedjeljkom. Međutim, kraj sezone ipak će obilježiti tradicionalni Easter Trash na Uskršnji ponedjeljak.

Zadnji petak u mjesecu rezerviran je za koncert zagrebačke grupe ABOP (After je Bolji Od Partija), band sirove energije i zvuka.

Sa zadnjim travanjskim petkom kreće druga sezona klupske glazbe petkom koja će do kraja ljeta varirati u svojim različitim oblicima: funk, electroswing, dub, drum'n'bass, gypsi jungle, global beats, Balkan beats i još mnogo toga što nam stiže s europskih ali i domaćih DJ pozornica.

Ulaznice za Neki to vole vruće i ABOP možete kupiti nekoliko dana prije koncerata u kavani Mythos na Firulama (ex.Grand Slam), a više o svim događanjima možete saznati na www.ohara.hr i na fb stranici.

Buvljak razmjene

Prve travanjske subote O'Hara će biti mjesto razmjene dobara! Buvljak razmjene održat će se od 10:30 do 14 sati i svi su slobodni donijeti stvari koje im više ne trebaju te odnijeti one koje im trebaju. Stolovi i stolice su osigurani, a ako vam trebaju vješalice, stalci i ostalo, slobodno ih ponesite. Ako nemate stvari za zamjenu ponesite koju kunu.

Robu koju ne zamijenite moći ćete donirati udruzi Most koja skrbi o splitskim beskućnicima, a dobrovoljna donacija za ulaznicu namijenjena je udruzi Sehaliah, zaštitnicima kućnih ljubimaca u Splitu.