U Njemačku na ljetni kamp!

12_02_2016  |  Autor: Nana Novaković  |  Foto: Wikipedia
U Njemačku na ljetni kamp!

Njemačka organizacija CAMPUS15 – Youth Goes for Peace u kolovozu organizira ljetni kamp za mlade. Na prijavu su pozvani mladi od 15 do 16 godina. Rok za prijavu je 30. ožujka.

Njemačka organizacija CAMPUS15 – Youth Goes for Peaceu organizira ljetni kamp za mlade, od 1. do 21. kolovoza 2016. u Bad Honnefu kraj Bonna.

Pozvani su mladi od 15 do 16 godina iz Hrvatske da se prijave za sudjelovanje s ostalim sudionicima iz Poljske, Njemačke, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne gore i Srbije.

Cilj projekta Summer Camp 2016 – European Youth for Peace: Creating a United Tomorrow jest osvijestiti mlade o važnosti zauzimanja za toleranciju i integraciju te unapređivanje europske zajednice na temelju slobodnih i građanskih društava. Sudionici ljetnog kampa imat će priliku sudjelovati na kreativnim radionicama, informativnim razgovorima o ljudskim pravima te mnogim aktivnostima na otvorenom kao što su košarka, sportovi na vodi, natjecanje u penjanju i mnogi drugi.

Troškove puta (osim troškova puta unutar Hrvatske), smještaja i hrane pokrit će organizator, a sudionici će snositi trošak participacije u iznosu od 50 eura. Sudionici ljetnog kampa bit će smješteni u hostelu za mlade.

Više informacija i prijavnica može se naći na www.campus15.org.

Rok za prijavu: 20. ožujka 2016.